Milan Standaert

Voetbalgeweld: Milan Standaert

Elke maand gaan we in Kompas Magazine op zoek naar jong talent van bij ons. Deze maand zijn we op bezoek bij Milan Standaert in Assenede. Milan is een vaste waarde bij de U16 van Club Brugge en maakt ook deel uit van de selectie U16 nationale ploeg van België. Hij volgt school op Spartac Brugge waar hij het spelen en trainen op hoog niveau perfect kan combineren met zijn studie economie. Momenteel liggen de trainingen met de nationale ploeg stil - en de vraag is of die dit jaar nog zullen hervat worden - wat een beetje ruimte gaf om onze vragenlijst in te vullen.

Naam: Milan Standaert
Leeftijd: 15 jaar
Woonplaats: Assenede

Waar moeten we jou van kennen? 
Keeper U16 Club Brugge en U16 nationale ploeg.

Wat zijn je hobby’s? 
Voetbal natuurlijk! Het zou mooi zijn mocht ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken.

Waar kijk je graag naar op tv? 
Ik ben een trouwe kijker van ‘Familie’ en ‘FC De Kampioenen’. Op Netfix kijk ik naar ‘La Casa de Papel’ en ‘Lupin’.

Welke muziek beluister je? 
Ik luister vooral naar Nederlandse rap (Broederliefde)

Welke boeken en/of strips lees je? 
Ik lees af en toe eens een strip van ‘De Kampioenen’, maar voor de rest niks. Behalve de maandagkrant met de ‘cijfers op 10’ en het ‘elftal van de week’ in de Jupiler Pro League.

Welke games speel je? 
PDC Darts op de GSM kan ik wel smaken.

Welke social media gebruik je? 
Je vindt me op Instagram, Snapchat en Facebook. 

Hoe zal de wereld je later leren kennen? 
Ik droom van een profcarrière in het voetbal om op die manier een groot deel van de wereld te verkennen door veel te reizen met het team. 

Kompas Magazine wenst je veel succes met je carrière!

Start typing and press Enter to search

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze website aanvaardt u het gebruik van cookies.  Meer info