Eleonore De Nijs

Jong kookgeweld: Eleonore De Nijs

Elke maand gaan we in Kompas Magazine op zoek naar jong talent van bij ons. Deze maand zijn we op bezoek bij Eleonore De Nijs, één van de culinaire sterren uit Junior Bake-Off op Vier. Eleonore kreeg de liefde voor het bakken met de paplepel mee. Zo is ze de dochter van Ellen Lammens, de vrouw achter l’Atelier Sucré en winnares van het VTM-programma Meesterbakker in 2012. Heel de gemeente duimt mee met Eleonore dat ze in de voetsporen van haar mama mag treden tijdens Vlaanderens populairste bakwedstrijd. Wij gingen alvast eens proeven.

Naam: Eleonore De Nijs
Leeftijd: 11 jaar
Woonplaats: Boekhoute

Waar moeten we jou van kennen? 
Junior Bake-Off Vlaanderen.

Wat zijn je hobby’s? 
Ballet, piano spelen en bakken natuurlijk.

Waar kijk je graag naar op tv? 
Ik kijk graag naar Stukken van Mensen en Bake-Off natuurlijk. Zeker in het weekend. Dan verslinden we thuis de ene aflevering na de andere.

Welke muziek beluister je? 
Ik hou van klassieke muziek. ‘Für Elise’ van Beethoven vind ik leuk. Natuurlijk luister ik ook naar populaire muziek. Popcorn, Dance Monkey,….

Welke boeken en/of strips lees je? 
De Waanzinnige Boomhutreeks vind ik geweldig!

Welke games speel je? 
Ik wil later architect worden. Daarom speel ik graag ‘The Sims 4’. Daarin kan je zelf huizen en steden bouwen.

Welke social media gebruik je? 
Ik zit op instagram en facebook. @eleonoredenijs! 

Hoe zal de wereld je later leren kennen? 
Als architecte. Ik droom ervan om samen met mijn beste vriendin een architectenbureau op te starten. We hebben zelfs al een naam. 

Start typing and press Enter to search

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze website aanvaardt u het gebruik van cookies.  Meer info