Kompas Magazine

Welkom bij Kompas Magazine. Kompas wil een unieke mix brengen van interviews, reportages en advertenties van en over Assenede of mensen die een link hebben met Assenede.

In ons eerste magazine voor 2021 zullen we een interview brengen met Erkan en Veronique, het bekende fotografenkoppel uit Oosteeklo over beroep, afkomst, familie, het leven in België. Linda Vercauteren komt aan het woord over hoe het is om een café uit te baten tijdens corona. Luc Vermeire spreekt over zijn niet-alledaagse hobby metaaldetector en in de rubriek 'De jeugd van tegenwoordig' schetsen we een beeld van een willekeurige jonge inwoner van Assenede, aan de hand van enkele vragen over zijn of haar doen en laten. Wat zijn de hobby's, waar kijken ze naar op TV, welke muziek horen ze graag, enz...

In de loop van het jaar staan er enkele leuke interviews gepland met bekende en minder bekende mensen uit Assenede. We willen niet alleen de bekende vlaming aan het woord laten maar ook de man in de straat.

Kijk je nu al uit naar de eerste editie? We hopen van wel!

De redactie.

Start typing and press Enter to search

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze website aanvaardt u het gebruik van cookies.  Meer info